8/31/09

Western Union Palsu

Stop Dreaming Start Action >>

Western Union Palsu - Ada sebuah Scam Email yang mengaku dirinya adalah Western Union. Alamat Email western union palsu ini terlihat sesuai dengan yang saya dapat pada spam email Google Mail atau Gmail yaitu info@westernunion.com Reply-To: western_union@live.hk dengan Subject COMPENSATION FROM WESTERN UNION. Saya yakin 100% ini adalah penipuan atau Scam Email yang memberikan janji yang muluk-muluk dengan iming-iming jutaan US Dollar. Ngak tanggung-tanggung saya dijanjiin akan dikirimi duit sebesar 2.800.000 US Dollar, wah bisa kaya mendadak nih. Ha ha ha ... lumayan dapat segitu banyak tapi saya hanya bisa senang aja sih. Bunyi Emailnya ... eh masa berbunyi sih. Ya udah deh Emailnya seperti ini nih :

How are you today?

I write to inform you that you have been awarded a government compensation payment for $1,800,000 USD. You have been sent a payment of $5,000 USD today, as you will be receiving a daily payment of $5,000 USD via western union money transfer as we have been given the mandate to transfer your full compensation payment total sum of $2,800,000USD by the Government Payment Authority(GPA).

Now, I decided to email you transfer details so that you will pick up this $5,000 USD, to enable the G.P.A send another $5,000 USD by tomorrow as you know they will be sending you only $5,000 USD per day. Please pick up this information and run to any western union in your country to pick up the $5,000 USD and call me back to send you another payment tomorrow.

Manager: Mr Daniel Adams
telephone +234-807-5260-799
Email: western_union@live.hk

call or email me once you have picked up this $5,000.00 today. I am waiting for your call once you pick up $5,000 USD,

Here is the western union information to pick up the $5,000 USD,
SENDER'S NAME........................KYLER JONATHAN
AMOUNT SENT..........................$5,000 USD
MTCN NUMBER.........................026-891-7710
TEST QUESTION........................FOR WHO?
TEST ANSWER..........................PERSONAL IMPROVEMENT

Thanks
Elyna Antinori

Lucunya email seperti ini tidak saya saja yang dapat, coba deh search di Google hasilnya saabrek. Bahkan kalimat dalam emailnya sama persis dengan yang dipublish oleh seorang blogger kayaknya bernama Ing. Ernesto Robles. Kelihatannya sih kumpulan Scam Email yang dia dapet di emailnya lalu dipublish di Blogger. Kreatif banget sih orang ini, by the way thanks ya Ing. Ernesto Robles.


Share/Save/Bookmark
Bookmark and Share

Be the first to comment

Post a Comment

Please leave your comment. SPAM COMMENT WILL BE REJECTED!

  ©Template Blogger Elegance by Dicas Blogger. Supporting Mobil Keluarga Ideal Terbaik Indonesia

TOPO